Notice: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /var/www/awards.azuremagazine.com/wp-config.php on line 108
WeWork Weihai Lu China Flagship - AZ Awards | AZ Awards
Search AZ Awards ...
Awards By Category
WeWork Weihai Lu China Flagship

Given a century-old brick atrium in which to build a 5,500-square-metre co-working space, Linehouse opted for a festive theme that dynamically contrasts with the industrial surroundings. A reception desk in heritage wood exemplifies the transition from old to new; from here, an ivy-green staircase meanders up three levels, while a brass scaffolding (with counters, shelves and mirrors mounted atop a pastel-striped terrazzo platform) frames the main floor. The pièce de résistance is a custom lighting installation that fills the cavernous three-storey space: Pink and grey cables attached to bronze rings dangle globe pendants – heavy materials that create a criss-crossing effect of surprising lightness.

Project: WeWork Weihai Lu China Flagship Location: Shanghai, China Firm: Linehouse, China

Team: Briar Hickling and Alex Mok with Cherng Yu Chen, Evelyn Chiu and Zhao Yun

WeWork Weihai Lu China Flagship

Explore more Award Winners

2017
Award of MeritCommercial and Institutional
Location
Pittsburgh, U.S.
Firm
Assembly Design Studio, U.S.
2020
Award of MeritCommercial and Institutional
Location
Shanghai, China
Firm
Vermilion Zhou Design Group, China
2015
WinnerCommercial and Institutional
Location
Seoul, Korea
Firm
Burdifilek